"/>

Ajuntament de Faura

LA MANCOMUNITAT SUBVENCIONA LA NOVA WEB DE TURISME DE LA VALL DE SEGÓ

fb


El president de la Mancomunitat destaca que "amb aquesta col·laboració se pretén fomentar la economia real"

Amb la intenció de col·laborar en la difusió del patrimoni i incentivar el turisme dels pobles que conformen Les Valls, la Mancomunitat ha subvencionat la web de nova creació www.valldesegoturisme.es. Una pàgina que ha nascut de l’Associació Vall de Segó Turisme Rural, que té un any de vida, amb la intenció de “tindre més força i presència i oferir l’oferta turística completa dels cinc pobles de Les Valls”, segons explica el seu president, Miquel Torrijos. Per la seua banda, el president de la Mancomunitat, Toni Gaspar, ha destacat “la importància d’iniciatives com aquesta per a promocionar Les Valls, els seus atractius i explotar els seus recursos turístics, que en són molts”.
 
Gaspar, que ahir es va reunir amb Torrijos, per a conéixer en profunditat la nova web, que s’estrenà el passat 1 de novembre, ha incidit en que “amb aquesta col·laboració se pretén fomentar la economia real”, ja que “la pàgina és un aparador de tots els monuments destacats dels pobles, però també dels serveis d’hostaleria, tant d’allotjaments com de restaurants, que el visitant pot trobar en Les Valls”.  
 
En eixe sentit, ha recordat que la Mancomunitat ja va fer fa dos anys un “Estudi de viabilitat per a la creació de rutes i productes turístics en l'àmbit de la Mancomunitat dels Valls”. “Un projecte que obeïa al compromís, tant de la Mancomunitat com dels Ajuntaments que la formen, de treballar a favor de la seua ciutadania a través de polítiques que faciliten la participació, l'aprofitament i posada en valor dels recursos disponibles en el marc d'un desenvolupament local sostenible”, ha apuntat.
 
Així, amb la nova web, que ha sigut dissenyada per Juan Camarelles, també s’ha tractat de posar solució al problema de la presència de l’oferta turística de La Vall de Segó a Internet. “La pàgina és el punt de partida per a reunir tota la oferta que estava disgregada, perquè el turisme rural no són només els allotjaments, sinó també els llocs especials i els restaurants que es poden visitar i els productes de la terra que es poden adquirir”, ha comentat Torrijos.
 
 
12 de novembre de 2014