Ajuntament de Faura

PASSAREL·LA DEL COMERÇ

fb


DIUMENGE 16 de NOVEMBRE, a les 18 h, al PAVELLÓ.

El pròxim diumenge 16 de novembre tindrà lloc la primera “Passarel·la del Comerç”, una iniciativa sorgida dels mateixos comerços, i en la qual els establiments organitzadors mostraran les últimes tendències en pentinats, maquillatge i complements de la temporada tardor-hivern, d’una forma nova i original al nostre poble. La cita amb la moda serà a les 18 h, al pavelló multiús. A més també es pot considerar una passarel·la solidària, ja que el preu d’entrada és un quilo de menjar per a Faura Solidàira.
 
L’objectiu dels comerços organitzadors no és altre que “donar-se a conéixer, atraure possibles clients, augmentar les vendes i consolidar el comerç local  creant un al·licient perquè la gent no se’n vaja a altres municipis”.
 
Els protagonistes de la passarel·la seran les perruqueries Rosa Cardona, Norma Estil, el centre d’estilisme Carmina, la maquilladora Laura Cortés i els complements del Rinconet de Sonia.
 
Mentre que la decoració anirà a càrrec de Mobles Guillen, Arpillera i Sonya Floristeria.
 
Esta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament que és conscient que la situació del comerç local travessa per un moment delicat, i de la importància de portar actuacions conjuntes que facen un poble més atractiu per als consumidors. Iniciatives com aquesta nascuda dels mateixos establiments, com les que du endavant l’Ajuntament en la campanya de Nadal o amb la ruta de la tapa, tracten de fer front als temps tan delicats que estem travessant.
 
10 de novembre de 2014