Ajuntament de Faura

TORNA LA RUTA DE LA TAPA AMB MÉS BARS

fb


Comença el pròxim DIVENDRES 14 de NOVEMBRE.

Novembre s’està convertint en sinònim de rutapa. El pròxim divendres 14 de novembre arranca la cinquena edició de Destapa’t, una manera de gaudir d’una varietat de “mossos” en miniatura, a 2 € amb la beguda inclosa, durant els pròxims dos caps de setmana de novembre, els dies 14, 15, 16, 21, 22 i 23.
 
Com en les edicions anteriors el jurat són els clients que votaran a la “Millor tapa” i a la “Tapa més original” després de degustar els “saborosos mossos” preparats pels 12 bars participants en esta edició, que són, l’Al’Dente, l’Avinguda, la Canaleta la tasca El Cantellet, la Muralla, el Musical, la tasca Na-Que, la Rodana, la Ronda, Sé lo que comisteis, Va por ustedes i la Vidrieria.
 
Com en edicions anteriors, la dinàmica és la mateixa. Els participants han de sol·licitar la Rutapa que ha de ser segellada pels bars als quals acudisquen una vegada feta la consumició. Aquells que aconseguisquen almenys 6 segells, entraran en un sorteig de dos sopars per a dues persones en els bars guanyadors tan sols en dipositar la Rutapa en alguna de les urnes habilitades en cada establiment participant. Els guanyadors es donaran a conéixer al divendres 28 de novembre.
 
App gratuïta “DESTAPA’T ”
 
Com en les últimes dues últimes edicions, també estarà disponible, per a dispositius android, l’app gratuïta Destapa’t. Amb esta aplicació es tindrà a l’abast tota la informació de la ruta al mòbil, des dels bars i els horaris, fins a les tapes i un plànol de situació. Estarà en funcionament a partir del divendres 14 de novembre.
 

8 de novembre de 2014