Ajuntament de Faura

MÉS DE 150 PERSONES HAN ACCEDIT JA AL PROGRAMA PROVINCIAL DE TURISME SOCIAL

fb


Els majors encara poden apuntar-se a l'Ajuntament per a poder viatjar a preus reduïts i durant cinc dies a diferents rutes per la Comunitat

El Programa Provincial de Turisme Social 2013/2014, ofertat per la Diputació de València en cola·laboració amb l’Ajuntament de Faura, ha permés que més de 150 pensionistes del poble hagen pogut viatjar ja per la Comunitat Valenciana amb els paquets turístics pensats per als més majors. El termini d’inscripció encara està obert, de manera que fins el 31 de desembre de 2014, més persones poden beneficiar-se d’ell. 

 

Les rutes, de cinc dies i quatre nits, sempre de diumenge a dijous, es realitzen per diferents paratges de la Comunitat. Vall d’Ayora-Cofrentes, Utiel-Requena, La Costera, El Camp de Morvere, Costa València-Cullera, La Safor i València l’Horta conformen els enclaus entre els que es pot triar.

Els veïns de Faura interessats en aquestos viatges han de presentar la sol·licitud a l’Ajuntament i complir una sèrie de requisits, entre els que es troben: tindre com a mínim 65 anys, ser pensionista (jubilat o prejubilat) amb 60 anys complits o ser viudo o viuda de 55 anys o més. Els cònjuges també seran beneficiaris, encara que no reunisquen els requisits d’edats i pensió. A més, els demandants hauran de valdre’s per si mateixos i no patir alteracions de comportament que impedisquen la convivència. 

Els preus, amb IVA inclòs, són de 86 euros per persona per a qualsevol destí amb allotjament en els hotels participants i de 145 euros per persona per als allotjaments en els balnearis de Chulilla i Cofrentes. En cas de triar aquesta última opció, s’establix un suplement individual de 90 euros per persona i totalitat del programa. 

Els preus inclouen el desplaçament d’anada i tornada, pensió completa en habitació doble a compartir, servici mèdic complementari de la Seguritat Social en el propi hotel, pòlissa d’assegurances col·lectives i programa d’animació. 

 

5 de novembre de 2014