Ajuntament de Faura

CONCERT DE LA BANDA AMB EL QUINTET STROMBOR BRASS

fb


DIUMENGE 2 de NOVEMBRE, a les 19 h, a l'auditori de la Banda.

El pròxim diumenge 2 de novembre, a les 19 h, la Societat Joventut Musical de Faura  farà un concert amb el quintet Strombor Brass, a l’auditori del musical, sota la direcció de José Beltrán Bisbal.
 
El quintet Strombor Brass, que va actuar al Cicle de Música Vicent Garcés, l’any 2013, interpretarà conjuntament amb els músics de la SJMF el pasdoble “Rafaelillo” de Juan B. Meseguer, “Englis folk song suite” de Ralph V. Williams i “Concert per a quintet de metall núm.1, opus 5” de Víctor Ewald.
 
A la segona part, la Societat Joventut oferirà “Las golondrinas” de José Maria Usandizaga i la “Suite valenciana” del compositor valencià Juan B. Meseguer, de 1994 que es basa en temes populars del folklore valencià, alternant estos amb noves idees que es desprenen de la temàtica principal i acompanyades per ritmes i efectes rítmics creats pel compositor per a desenvolupar-se en un ambient popular, descriptiu i impressionista, com és el cas del “Ball de Plaça”, peça inspirada en el ball de plaça de Faura. Cal destacar la “Cançó de bressol”, en la qual la temàtica és de gran calat emocional, i en la qual es vol representar el cant d'una mare per a adormir el seu fill.
 
 
29 d’octubre de 2014