"/>

Ajuntament de Faura

LA MANCOMUNITAT DE LES VALLS I AFACAM FIRMEN UN CONVENI DE COL·LABORACIÓ

fb


El president destaca el treball de l'Associació per "defendre els drets" dels malalts d'Alzheimer i els seus familiars

La Mancomunitat de Les Valls ha firmat aquest dijous, 16 d'octubre, un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars de Persones amb Malaltia d’Alzheimer del Camp de Morvedre i Puçol (AFACAM), en la què han estat presents el president de la Mancomunitat , Toni Gaspar, i el president de l’associació, Valentín Parra. Gaspar ha incidit en el “valuosíssim” treball que realitza AFACAM i els ha animat a continuar amb “la seua fonamental tasca d’ajudar, recolzar i assistir als malalts d’Alzheimer i els seus familiars”.

De la mateixa manera, ha explicat que “ara més que mai, en aquesta època de retallades, és necessari que seguisquen avant associacions com aquesta, que defenen els drets d’un col·lectiu tan desprotegit com és el dels malalts d’Alzheimer”. Per la seua banda, ha indicat que la Mancomunitat de Les Valls s’adherix a aquest treball, per tal que “totes aquestes persones puguen viure dignament” i que els seus familiars ”troben el suport que tant necessiten”.

AFACAM, que està participant en el curs per a cuidadors no professionals que s’està impartint en l’edifici Amics, de Faura, oferix, entre altres, activitats relacionades amb la difusió i sensibilització, per tal de donar a conéixer la malaltia, o activitats preventives i assistencials, com grups de suport, centres de dia, i residències. L’associació va nàixer l’any 2003 i en 2007 va ser declarada entitat d’Utilitat Pública pel Ministeri de l’Interior. 

 

16 d’octubre de 2014