Ajuntament de Faura

EL CAMÍ SOLIDARI PER LES MALALTIES RARES PASSARÀ PER FAURA EL 17 D'OCTUBRE

fb


Tot aquell interessat pot acompanyar els brigadistes i fer el recorregut Torres Torres-Faura o Faura-Sagunt apuntant-se a l'Ajuntament


 

 

El pròxim divendres 17 d'octubre Faura rebrà Víctor Cerdá i Raúl Zurriaga, dos brigadistes forestals que estan travessant la Comunitat Valenciana amb la segona edició del Cami Solidari per les Malaties Rares. Es tracta d’una iniciativa d'Imelsa (l'empresa pública de la Diputació de València) per a promoure la millora de la qualitat de vida de les persones afectades per patologies no freqüents.

El camí, que té un recorregut de 1.704 quilòmetres i passa per 31 cims, pararà front al Col·legi Sant Vicent Ferrer per tal que els alumnes puguen veure i animar Víctor i Raúl en aquest repte esportiu i solidari. A més a més, els protagonistes d’aquesta ruta, visitaran a les persones de Les Valls afectades per malalties rares.  

Tal i com es va fer l’any passat, tot aquell que vulga pot participar en el Camí Solidari i acompanyar els brigadistes, fent el recorregut junt amb ells, en l’etapa que va de Torres Torres a Faura o de Faura a Sagunt. Per a això, només cal apuntar-se a l’Ajuntament.

Els horaris previstos per a aquesta etapa són: eixida Torres-Torres a les 7:00 hores, aplegada prevista a Faura 9:20, aplegada prevista a Sagunt 10:30, i aplegada a Massamagrell i final de la penúltima etapa a les 13:30 hores.

En total, la ruta, que s'està celebrant entre el 18 de setembre i el 18 d'octubre, inclou 45.000 metres positius, que equivalen a ascendir cinc vegades l’Everest des del nivell del mar fins al cim. La de Faura serà la penúltima jornada, ja que el Camí acaba a l’endemà a València.

Els brigadistes estaran acompanyats d'una Caravana Solidària, que posarà a la venda material esportiu i promocional, per tal de recaptar fons per a projectes i programes promoguts per la delegació valenciana de la Federació Espanyola de Malalties Rares (FEDER). A més, es poden fer donacions amb el mateix fi per mitjà de la plataforma de seguiment, a la qual s’accedix a través de www.imelsa.es.

En aquesta mateixa pàgina es pot trobar tota la informació del Camí Solidari i saber en tot moment on es troben els brigadistes. També és possible veure resums en vídeo de cada etapa i les últimes notícies del repte.

SEGONA EDICIÓ, SEGONA PARADA A FAURA

Aquest Camí Solidari ja passà per Faura l’any passat, quan es va celebrar la primera edició al mes de setembre. En aquella ocasió, prop de deu persones, entre elles, l’alcalde, Toni Gaspar, van acompanyar Víctor Cerdá en eixa etapa que finalitzà a la porta de l’Ajuntament.

15 d'octubre de 2014