Ajuntament de Faura

12 COMPANYIES ACTUEN AL PRIMER FESTIVAL DE TEATRE AL CARRER

fb


FaurArt tindrà lloc el 27 i 28 de setembre. Podeu consultar la programació.

Els dies 27 i 28 de setembre tindrà lloc el primer Festival de Teatre al Carrer, FaurArt, un projecte de teatre, música, dansa, poesia i màgia impulsat pel nostre veí José Bellver, en el qual l’Ajuntament de Faura hi col·labora. La presentació de FauArt es farà el dissabte 27  de setembre, a les 12 h, a la plaça de l’Ajuntament.
 
Diverses companyies i grups actuaran en diferents espais públics del nostre poble, com les places de l’Hostal, Major o Enric Garcés, així com al carrer Pere Raimund de Monsoriu, o al creuament dels carrers Miguel de Cervantes-Blasco Ibáñez, o al parc de la Canaleta. Els llocs s’han escollit per les seues característiques físiques i estètiques. En definitiva, s’interpretaran nombroses representacions que aniran des de la màgia, al teatre, improvisacions, dansa, teatre infantil, música o circ.
 
La companyia saguntina La máquina de los deseos amenitzarà als espectadors el recorregut cap als diferents espais. Entres els artistes i companyies que impregnaran d’art els carrers de Faura durant el festival es troben les companyies Visitants i A tempo dansa de Vilareal; La Ninya de Cristal del Port de Sagunt; La inestable teatre de Xilxes; Teatre Tracalet Manolita Glup Glup i Projecte Caravana de Terol; el Gran Mag Magic Luis de Castelló; Camí de Nora i José Olmos de Sagunt; o Pere Bodí de Faura.
 
Com activitats complementàries hi haurà un concert amb el grup de rock Besugo de Massamagrell i la batucada Green Espai del Port de Sagunt, un taller de joc dramàtic per als més menuts, a càrrec d’Ainara de Sagunt i l'artista Natalia Ocerin exposarà quadres als carrers del circuit i pintarà en directe.
 
 
17 de setembre de 2014