Ajuntament de Faura

LA SELECCIÓ DE PILOTA VALENCIANA A FAURA

fb


Del 8 al 10 d'agost.

La selecció de pilota Valenciana ha començat a preparar el pròxim Campionat Mundial de Pilota a Mà que es jugarà a Massamagrell del 2 al 6 de setembre. Dins dels entrenaments preparatius, el pròxim cap de setmana estaran a Faura i totes les persones que s’apropen pel poliesportiu, a partir de les 9.30 h, podran veure en directe com entrenen.
 
El dissabte 9 d’agost s’entrenarà la selecció sub.17 al frontó, en la modalitat d’one wall, mentre que el diumenge 10 d’agost serà la selecció absoluta la que mentre al camp de futbol en la modalitat de joc internacional. Després de l’entrenament, els jugadors de la selecció absoluta es quederan signant fotos a totes aquelles persones que vullguen.
 
Prèviament als entrenaments, el divendres 8 d’agost, a l’Ajuntament, es farà una taula rodona moderada pel periodista Alberto Soldado i que comptarà amb la presència de Pigat, seleccionador de la selecció de pilota, de Pedro López I Ricardo Monsoriu com a representants de la Federació de Pilota Valenciana i dels jugadors Soro i Fageca.
 
4 d’agost de 2014