Ajuntament de Faura

EXPOSICIÓ "FAIXA ROJA FAIXA BLAVA"

fb


Es podrà visitar fins al 27 de juliol al saló d'actes.

Inauguració el DIMARTS 15 de juliol,
a les 20 h, al saló d'actes.
 
 
 
Fins al 27 de juliol es podrà visitar al saló d’actes l’exposició «faixa roja faixa blava »  del Museu Valencià d’Etnologia, una exposició que reflexa tota la riquesa de la pilota.
 
La inauguració tindrà lloc el pròxim dimarts 15 de juliol, a les 20 h, i comptarà amb la presència de la diputada de Cultura de la Diputació de València MªJesús Puchalt.
 
La mostra explica de manera clara i atractiva les bases fonamentals de la pilota, presentant el tema d'una forma didàctica a fi d'atraure al gran públic. El material exposat consta de panells informatius, maquetes dels distints espais de joc, cartelleria i documents històrics.  L'exposició també aborda la pilota valenciana més enllà de l'àmbit estrictament esportiu mostrant tot allò que envolta al joc, com la rellevància social dels jugadors i de les relacions entre ells, la presència i la participació del públic, les normes, modalitats, els equipaments i també de la percepció que tradicionalment ha tingut la societat valenciana d'este esport.
 
L’exposició estarà oberta al públic els divendres i dissabtes de 19 a 20 h. Les visites grupals es faran prèvia cita concertada a l’Ajuntament.
 
 

10 de juliol de 2014