Ajuntament de Faura

CONSTRUCCIÓ DE NOVES AULES EN EL COL·LEGI

fb


El projecte, valorat en 200.000 euros, solucionarà els problemes d'espai

L'Ajuntament intervindrà en breu en el col·legi Sant Vicent Ferrer per a donar solució als problemes d'espai que pateix el centre escolar des de fa més de cinc anys.

El conveni subscrit entre l'Ajuntament i la Conselleria d'Educació permetrà convertir en realitat un projecte que contempla la construcció de sis aules noves, amb el que s'eliminaran els 'barracons', i la recuperació d'espais comuns com el menjador escolar, la biblioteca i la sala de professors.

Malgrat tractar-se d'una competència autonòmica, l'Ajuntament es farà càrrec del finançament del projecte, la valoració econòmica del qual ascendeix a 200.000 euros.

A més, durant les vacances estivals està previst posar a punt les instal·lacions amb millores en els banys, reparació de paviments de les aules d'infantil, pintura del centre o substitució dels tendals.

Finalment, per tal de millorar el servei, es dotarà al col·legi d'un auxiliar de conserge a través del programa de beques per a estudiants que està desenvolupant el Consistori, amb ajuda de la Diputació de València, i que beneficiarà a 48 joves. 

 

9 de juliol de 2014