Ajuntament de Faura

SPANISH BRASS A LA PLAÇA DE L'HOSTAL

fb


Un espectacle amb el millor del seu repertori.

Dissabte 12 de juliol, a les 23h.
A la plaça de l'Hostal.
 
 
Spanish Brass Luur Metalls un dels quintets més dinàmics i consolidats del panorama musical espanyol actuarà el pròxim dissabte 12 de juliol, a la plaça de l’Hostal.
 
Spanish Brass celebra enguany les seues bodes d’argent, 25 anys de trajectòria al món de la música de cambra. Per este motiu ha preparat un concert amb el millor del seu repertori.
 
A la primera part, oferiran un passeig pel barroc, el romanticisme i la sarsuela amb peces de grans compositors arrenjades per a quintet de metalls com són Le coucou de Daquin, un divertimento que recrea el cant del cucut; l’Aria de Les Variacions de Goldberg, una de les obres més aclamades de la literatura musical i peça cim de Johann Sebastian Bach; l’Obertura de l’òpera La forza del destino de Verdi, basada en l’obra teatral “Don Álvaro o la fuerza del sino”; o l’Intermedio de la sarsuela La Boda de Luis Alonso.
 
Pel que fa a la segona part, Spanish Brass farà un recorregut per diferents estils més actuals.Obrirà la segona part el folklore valencià de l’Obertura de Metalls d’Estil de Ramón Cardo, seguida de Pentabrass, pensada en clau de jazz, també de Cardo, per a continuar amb el ritme de tangos flamencs de l’obra De Cai de Pasqual Piqueras.
 
I del flamenc a la “Bossa nova”, combinació entre el jazz americà i la samba mesclats amb ritmes i melodies africanes, a través de Chega de Saudade de Tom Jobim. Per acabar amb el jazz a través de The Sidewinder de Lee Morgan i Handful of keys de Fats Waller.
 
El cicle continuarà el divendres 1 d’agost amb Teatre Instrumental, un dels conjunts de música antiga més destacats i singulars apareguts els darrers anys al nostre país, i baixarà el teló el dissabte 2 d’agost amb un concert de música renaixentista amb el trio de cambra “La Liberazione.
 
 
8 de juliol de 2014