Ajuntament de Faura

LA BIBLIOTECA RENOVA LA ZONA D'ATENCIÓ AL PÚBLIC

fb


Un espai funcional i accessible.

La biblioteca estrena una nova zona d’atenció al públic adaptada per a minusvàlids, eliminant així la barrera arquitectònica de la zona alta del taulell d’atenció al públic.
 
Després de quasi trenta anys, el vell mostrador de fusta s’ha modernitzat per un de línies senzilles però d’impacte visual a l’estar format per uns panells frontals de color burdeos i els acabats de la taula de color alumini, integrant-se perfectament amb el disseny de la biblioteca i al mateix temps aportant més llum, configurant un espai funcional i accessible a l’usuari.
 
Esta nova inversió de 2.000 € forma part del pla d’actuació de la biblioteca establert, des de la regidoria de Cultura, que emmarca inversions de modernització del mobiliari per adaptar-lo i millorar-lo als usuaris, com la que es va fer l’any passat amb la remodelació al complet de la secció d’infantil i juvenil o l’adquisició d’uns panells expositors per a poder fer exposicions. La inversió total feta fins ara en mobiliari és de 7.000 euros.
 
A més també s’han posat en marxa tota una sèrie d’accions de promoció i comunicació per tal de donar a conéixer la biblioteca i convertir-la en un contenidor d’activitats culturals.
 
28 de juny de 2014