Ajuntament de Faura

NOVA EDICIÓ DE LA RUTA DE LA TAPA

fb


El pròxim DIVENDRES 23 de MAIG.

El divendres 23 de maig arranca la quarta edició de la Ruta de la tapa Destapa’t, una manera de gaudir d’una varietat de “mossos” en miniatura, durant els dos últims caps de setmana de maig, els dies 23, 24, 25, 30, 31 de maig i 1 de juny, amb un preu de 2 € que inclou tapa+beguda. Esta edició coincidirà amb la Volta a Peu Memorial Héctor Forner, que tindrà lloc el dissabte 31 de maig.
 
Des què l’Ajuntament va posar en marxa esta iniciativa al desembre de 2012, i donada la bona acollida per part del públic, van ser els mateixos establiments participants els que van decidir que el millor, per no esgotar la iniciativa només començar, era fer la ruta de la tapa dues vegades a l’any coincidint amb la primavera i amb la tardor. Esta iniciativa té com a objectiu promocionar el poble i la gastronomia local, contribuint a impulsar el consum i l'activitat econòmica dels establiments participants.
 
Com en les edicions anteriors el jurat són els clients que votaran a la “Millor tapa” i a la “Tapa més original” després de degustar els “saborosos mossos” preparats pels 11 bars participants en esta edició, que són, l’Al’Dente, l’Avinguda, la tasca El Cantellet, bar Facundo, el Musical, la tasca Na-Que, la Protectora, el Raval, la Rodana, la Ronda i el Sé lo que comisteis.
 
La dinàmica és la mateixa que en edicions anteriors. Els participants poden sol·licitar la Rutapa que ha de ser segellada pels bars als quals acudisquen una vegada feta la consumició. Aquells que aconseguisquen almenys 8 segells, entren en un sorteig de dos sopars per a dues persones en els bars guanyadors tan sols en dipositar la Rutapa en alguna de les urnes habilitades en cada establiment participant. Els guanyadors es donaran a conéixer al divendres 6 de juny.
 
App gratuïta “DESTAPA’T ”
 
En esta nova edició també estarà disponible, per a dispositius android, l’app gratuïta Destapa’t. La QR estarà disponible a la Rutapa, a la pàgina web i al  facebook de l’Ajuntament. Amb esta aplicació es tindrà a l’abast tota la informació de la ruta al mòbil, des dels bars i els horaris, fins a les tapes i un plànol de situació. Estarà en funcionament a partir del divendres 23 de maig.
 
19 de maig de 2014