Ajuntament de Faura

CONCERT HOMENATGE DEL MESTRE JOAN GARCÉS

fb


DIUMENGE 4 de MAIG, a les 11.30 h, a la PLAÇA DEL MERCAT de Faura.

Els actes per commemorar el centenari del mestre Joan Garcés Queralt continuen el pròxim diumenge 4 de maig, amb un concert, a les 11.30 h, a la plaça del mercat de Faura.
 
La primera part correrà a càrrec de la bandeta de l’Escola de Música, dirigida per Juan Antonio Gamón Alcón, i que interpretarà “The tempest” de Robert W. Smith, “The final countdown” d’Europe amb arranjament de F. Bernaerts, “3 days” de Patrick Verhaegen i “A little concert suite” d’Alfred Reed.
 
La segona part correrà a càrrec de la Societat Joventut Musical de Faura, on el mestre Garcés serà el gran protagonista ja que està previst que dirigisca “La muerte de Ase” d’Edvard Grieg.
 
A més de “La muerte de Ase” la Banda, dirigida pel seu nou director José Beltrán Bisbal, interpretarà l’obertura per a banda i cor de xiquets “Lluna mediterrània” del compositor Teodoro Aparicio, amb la participació del Cor de l’Escola de Música de Joan Garcés Queralt; “Verdi”, una selecció dels millors temes de les més famoses òperes del famós compositor italià arranjades pel compositor Norbert Studnitzky; tancarà amb la “Suite de jazz núm.2” de Dimitri Shostakovich
 
Els actes de commemoració han estat organitzats per un comissió mixta  formada pels ajuntaments de Faura i Benifairó de les Valls conjuntament amb l’Escola de Música Joan Garcés Queralt i la Societat Joventut Musical de Faura (SJMF).
 
28 d’abril de 2014