Ajuntament de Faura

DIA INTERNACIONAL DE LES DONES 2014

fb


Dissabte 8 de març, sopar per a totes les dones.

El 8 de març és un símbol per a les dones de tot el món. El Dia Internacional de les Dones encara té moltes raons per existir i moltes discriminacions per esborrar definitivament d'una societat amb igualtat d'oportunitats. Amb la commemoració d’aquest dia, l’Ajuntament de Faura vol reforçar el compromís i la responsabilitat amb la consecució de polítiques d’igualtat.
 
El dissabte 8 de març es farà l’habitual sopar per a totes les dones al pavelló multiús. En acabar, hi haurà ball. Cal recollir els tiquets a l’Ajuntament, fins al 6 de març, en horari d’oficines.
 
Com tots els anys es farà una rifa solidària que enguany es destinarà a l’Associació de Lluita Contra el Càncer, ja que el càncer és una de les principals causes de mort a Espanya. I el de mama és el tumor més freqüent en les dones. A Espanya es diagnostiquen al voltant de 22.000 nous càncers de mama a l'any. Per això, la campanya contra el càncer de mama per a la prevenció i detecció precoç ha sigut una de les accions més emblemàtiques que realitza l'Associació Contra el Càncer.
 
Com anys enrere la rifa solidària comptarà amb la col·laboració dels comerços del poble.
 
Les activitats en commemoració del 8 de març continuaran el pròxim divendres 14 de  març, a les 19 h, a la biblioteca, amb un col·loqui amb l’escriptora Rosana Corral-Márquez autora del llibre “Si me llegas a olvidar”, sobre la saguntina María Pérez Lacruz, la Jabalina, una jove idealista que va lluitar pel que creia i que va ser l’última dona afusellada.
 
5 de març de 2014