Ajuntament de Faura

EL CSIC PRESENTA UNA EXPOSICIÓ SOBRE L'AIGUA

fb


Estarà a l saló d'actes del 7 al 9 de febrer.

Dins les activitats que s’emmarquen en el projecte Ciutat Ciència, del que la Mancomunitat de les Valls és una de les seus, ens visita l’exposició “L’esfera de l’aigua”, que va ser elaborada i produïda pel CSIC i Aqualogy el 2013 en el marc de “l’Any internacional de la cooperació en l'esfera de l'aigua” i la Dècada de l'aigua, commemoracions promogudes per la UNESCO.
 
Del 7 al 9 de febrer es podrà visitar al saló d’actes de l’Ajuntament de Faura, la primera parada de la seua itinerància pels cinc pobles de les Valls. L’horari és divendres 7 i dissabte 8, de 18 a 20 h, i diumenge 9, d’11 a 14 h i de 18 a 20 h.
 
Per mitjà de 21 panells la mostra introdueix al visitant en el món de l’aigua, des de les seues propietats químiques fins al seu paper en la història i la civilització humana, amb el propòsit d’augmentar el coneixement i la cultura científica en torn a un bé tan essencial com és l’aigua.
 
La mostra està dividida en dos blocs. El primer, “Aigua i naturalesa”, que segueix el curs del cicle hidrològic, la seua relació amb el clima i els ecosistemes. En el segon bloc, “Aigua i societat”, l’exposició s’endinsa en la influència del ser humà en el cicle natural de l’aigua, la seua contaminació, així com en les solucions per a l’accés a l’aigua potable, sense oblidar la relació de l’aigua amb la història, la salut i  la tecnologia.
 
Aquelles persones que no puguen vore-la, tindran l’oportunitat de vore-la en:
  • La Casa Sánchez Coello de Benifairó els dies 14, 15, 16, 21, 22 i 23 de febrer.
  • La Casa de Cultura de Quart els dies 28 de febrer, 1, 2, 7, 8 i 9 de març.
  • El Molí Nou de Quartell els dies 14, 15, 16, 21, 22, i 23 de març.
  • La Torre de Benavites els dies 28, 29 i 30 de març, i 4, 5 i 6 d’abril.
 
4 de febrer de 2014