Ajuntament de Faura

DIA DE L'ARBRE 2014

fb


El pròxim DIUMENGE 26 de gener.

El pròxim diumenge 26 de gener l’Ajuntament de Faura celebrarà el Dia de l’Arbre, que compta un any més amb la col·laboració del Centre Cultural Excursionista La Vall de Segó.
 
La jornada començarà a les 9.30 h al parc de la Rodana. Des d’ahí es pujara a la Rodana on es farà la plantació. També s’aprofitarà la jornada per un poc de neteja a la muntanya.
 
Aproximadament, sobre les 11 h, es baixarà al bosc mediterrani on hi haurà un contacontes sobre els arbres per a acostar a grans i a menuts la màgia i els secrets que amaguen estos éssers vius fonamentals per a la nostra vida.
 
Per a això comptarem amb la contacontes Idazkun, de l'equip educatiu Kyrios, que sempre va acompanyada del seu Gran Llibre de les Històries, ple de diferents objectes que van pertànyer als protagonistes de les faules. Els més menuts coneixeran, entre altres personatges, a un entranyable i curiós vellet que plantava arbres sense descans, a una extraordinària dona africana que va crear el Cinturó Verd o a un donyet màgic que va acollir sota les ombres d'un centenari arbre".
 
En acabar el contacontes, el Centre Excurionista farà unes activitats de manualitats. Els més menuts podran fer un saquet ambientador amb plantes aromàtiques de la muntanya o expressar la seua creativitat pintant un mural commemoratiu del Dia de l’Arbre.
 
 
23 de gener de 2014